T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / ERCİŞ - Ergücü İlkokulu

Ergücü İlkokulu

Telefon
536 959 99 33
Belgegeçer
0
WEB
https://ercisergucuilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Ergücü Mahallesi Erciş/VAN
Vizyon
Aydınlanmanın okuldan başladığının bilincinde olarak ve bir köy okulu olarak aydın bir Türkiye için daha çok çalışıp Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek için bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
Başarılar
2019 Yılı İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması İlçe Birinciliği. 2019 Yılı Satranç Turnuvası İlçe Üçüncülüğü.
Öğretmen :6
Öğrenci :106
Derslik :5
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler
Ders giriş çıkış saatlerimiz : 08:30 - 14:15 arasında olacak şekilde düzenlenmiştir.
Isınma
Sobalı
Bağlantı
Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Ulaşımı kolay olup yolu asfalttır ve öğretmenler ister ortak servisle ister özel araçlarıyla rahatlıkla gidiş geliş yapmaktadır.
Servis Bilgisi
Mahalle içi öğrenci servisi 2 adettir.
Yerleşim Yeri
Ergücü Mahallesi Erciş , Van
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine 13 km, İl merkezine 115 km uzaklıktadır. Yol süresi ortalama olarak ilçe merkezine 15 dk, il merkezine 90 dk sürmektedir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır